hyvässä tai pahassa. jannatädillä on aina jotaki jekkuja mielessä. ja jotta se pystyis paremmin keskittymään kaikkeen (epä)oleelliseen, pitää sen tehä käsillään jotain. koulussa on aina mukana kudin ja/tai värityskirja. pistetään hallitsevan oikean aivopuoliskon piikkiin. kyllä, minulla on aivot, ne ovat vain hyvin pienet ja lähestulkoon käyttämättömät.

908236.jpg

tein Kutaleelle lapaset. vihdoin pääsin eroon noista sinisistä seiskaveikoista mistä oon aiemmin tehny sille jo piiiitkän kaulahuivin sekä sukat samalla idealla. huh. loput pienet nöttöset lahjotin Eevalle, kun se on innostunu virkkaamaan jämälangoista kaulahuivia.

908237.jpg

tää on sit se 'jotain tekeillä'-osasto... en oikeen tiiä olisko toi kuva voinu olla jollain tavalla vielä epäselvempi kun nyt on, mutta aika sama rupee olee tässä vaiheessa. eli tommosen isovelicolorilapasen ilman peukaloa väsäsin tos illal ku katteltii big brother talk showta... no kyllä siin vähä kauemmi meni ko se puoltoist tuntii mut anyway. sit tos alla on vihree palmikkoihanuus mihin lakkaa kiinnostus varmaa samantie ko tulee ensimmäine ratkaseva virhe. nyt kaheksan kerrosta tehtynä ja näyttää vielä oikeelta. koputtais puuta. et näillä mennään nyt hiukan eteenpäin sitte. juu. huomenna puol viitee asti koulua ni eiköhän siinä saada tolle lapaselle kaveri...

-J